• La reducere!

Perie wellness masaj si exfoliere

39,00 RON
Cantitate

Perie wellness pentru masaj .Aceasta este o necesitate pentru orice entuziast al saunei!

Lungime aprox: 43 cm.

O perie pentru masaj într-o saună este o necesitate! Este un instrument multifuncțional. Prin periaj ușor pielea corpului va determina o creștere a fluxului sanguin la suprafata. Acest lucru, la rândul său va contribui la stimularea intregului corp, inclusiv la creșterea ritmul cardiac.

Peria wellness servește, de asemenea, pentru a exfolia delicat pielea si curata porii.Rotiti peria si aveți o perie de masaj blând pentru muschi si tesutul inflamat.

Acest perie are un mâner lung extins pentru a ajunge cu ușurință la parti ale corpului mai greu accesibile, cum ar fi spatele și umerii.

Vihtu este un tratament clasic finlandez caracterizat prin masarea intregului corp in timpul sesiunilor de sauna uscata, cu frunze de mesteacan ori stejar.. Inaintea inceperii ritualului se aseaza manunchiuri de frunze de stejar ori mesteacan in vase cu apa fierbinte, la temperaturi cuprinse intre 80-90 de grade Celsius. Se aplica principii de aromaterapie, peretii de lemn ai saunei fiind stropiti cu ulei de eucalypt. Urmeaza un ritual de purificare a energiei locului, ritual ce are de asemenea scopul de a oxigena sauna si de a creste astfel temperatura pana la valoarea optima desfasurarii acestui tratament. Vihtu stimuleaza circulatia sangvina, procesul de detoxifiere si imbunatatirea respiratiei, precum si intarirea sistemului imunitar, restabileste functiile rinichilor si ficatului.

PERSWAIS